EVOLVE έλεγχος γυναικείας υπογονιμότητας

Ο πιο ολοκληρωμένος έλεγχος γυναικείας γονιμότητας στην αγορά!
Σχεδιασμένο από κορυφαίους γενετιστές και παγκοσμίως αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στην γονιμότητα ώστε να δίνει σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει θέματα υπογονιμότητας ολοκληρωμένη αξιολόγηση του γενετικού της κινδύνου.  Εκτιμάται ότι το 50% των περιπτώσεων υπογονιμότητας οφείλονται σε γενετικά ελαττώματα.

H υπογονιμότητα οφείλεται σε γενετικά αίτια σε 1 στις 7 γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Female Fertility Ready δείτε το ενημερωτικό μας φυλλάδιο εδώ…

Τι περιλαμβάνεται στον έλεγχο γυναικείας υπογονιμότητας?

Ο έλεγχος γυναικείας υπογονιμότητας Evolve Female Fertility Screen ελέγχει τις πιο κοινές γενετικές αιτίες της γυναικείας στειρότητας μέσα από την ανάλυση χρωμοσωμάτων και ακριβής ανάλυση μεταλλάξεων σε 10 συσχετιζόμενα γονίδια.

MUTATION ANALYSIS MUTATION EFFECT

1
* Η πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια (POF) που σχετίζεται με το γονίδιο FMR1, προκαλείται από επαναλαμβανόμενες επεκτάσεις τρινουκλεοτιδίων (CGG) στο γονίδιο FMR1 που βρίσκεται στο χρωμόσωμα Χ. Οι επαναλαμβανόμενες επεκτάσεις καταλήγουν σε ένα φάσμα διαταραχών που συσχετίζονται με το μήκος των επαναλήψεων CGG, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου εύθραυστου Χ (Fragile X Syndrome)που συνδέεται με σοβαρή νοητική υστέρηση.

 2


REF
// Foresta C. et al. (2002) Guidelines for the appropriate use of genetic tests in infertile couples. Eur J Hum Genet. 10:303-312. 

Sullivan, S. et al. (2011) FMR1 and the continuum of primary ovarian insufficiency. Semin Reprod Med. 29:299-307.

Venkatesh T. et al. (2014) New insights into the genetic basis of infertility. Appl Clin Genet. 7:235-243.

Προηγμένη ανάλυση Χρωμοσωμάτων και μεταλλάξεων

 

Ο Evolve έλεγχος γυναικείας γονιμότητας ανιχνεύει τις πιο κοινές γενετικές αιτίες της γυναικείας υπογονιμότητας. Ο έλεγχος παρέχει μωσαϊκή χρωμοσωμική ανάλυση με απλό και μοριακό καρυότυπο καθώς και πλήρης ανάλυση 10 γονιδίων που σχετίζονται με σημαντικά γυναικεία προβλήματα υπογονιμότητας με αλληλούχιση νέας γενιάς και μέθοδο ανάλυσης διαγραφών και διπλασιασμών, συμπεριλαμβανομένων της δυσλειτουργικής σεξουαλικής ανάπτυξης που επηρεάζει την αναπαραγωγική λειτουργία και υγεία.

Χωρίς τίτλο

Πώς Δουλεύει?

Από την πλευρά σας απαιτείται μια απλή αιμοληψία από το χέρι. Έπειτα το δείγμα σας αποστέλλεται σε κατάλληλη συσκευασία στα πιστοποιημένα εργαστήρια της Evolve από το CLIA και το CAP στις ΗΠΑ για την πιο εμπεριστατωμένη και προηγμένη ματιά στις πιθανές γενετικές αιτίες της υπογονιμότητάς σας. Η απάντηση είναι διαθέσιμη σε περίπου 2 εβδομάδες από την παραλαβή του δείγματος σας στα εργαστήρια της Αμερικής.

3

Οδηγίες και συστάσεις ιατρικών εταιρειών

Πολλές επαγγελματικές ιατρικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM), του Αμερικάνικου Συνέδριου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (ACOG) και της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας (AUA) συστήνουν άνδρες και γυναίκες με υπογονιμότητα να κάνουν γενετικό έλεγχο.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται ο Evolve έλεγχος γυναικείας υπογονιμότητας;

Σε κάθε γυναίκα που θέλει να γνωρίζει τους πιθανούς γενετικούς κινδύνους υπογονιμότητας πριν από την εξωσωματική γονιμοποίηση ή τη σύλληψη. Η πρώιμη γνώση και η ευαισθητοποίηση θα μειώσουν μεταγενέστερα έξοδα, θα εξοικονομήσουν χρόνο και θα γλιτώσουν άγχος δίνοντας σε εσάς και τους θεράποντες ιατρούς σας καλύτερη προετοιμασία και επιλογές για την επίτευξη μιας υγιούς εγκυμοσύνης.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με τα οφέλη του Evolve ελέγχου γονιμότητας αν έχετε βιώσει κάποιο από τα παρακάτω:

  • Γνωστό οικογενειακό ιστορικό προβλημάτων γονιμότητας.
  • Αποτυχία να μείνετε έγκυος μετά από προσπάθεια να συλλάβετε για έξι μήνες ή περισσότερο.
  • Ιστορικό περισσότερων από μία αποβολών.

Δωρεάν Γενετική Συμβουλευτική

16586986_1208583715877337_6705030461532159978_o

 

Στη Safembryo, σε συνεργασία με την Evolve παρέχουμε δωρεάν γενετική συμβουλευτική πριν και μετά τον Evolve έλεγχο γονιμότητας. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας για να εξασφαλίσουμε ότι ο γενετικός έλεγχος που επιλέξατε είναι κατάλληλος και όσο το δυνατόν πιο εύκολος να κατανοηθεί.

Πρωτοπόροι στη γονιμότητα & το αναπαραγωγικό γενετικό έλεγχο

Η EvolveGene® ιδρύθηκε από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη της γενετικής και της γονιμότητας, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, τη γενετική εξέταση και την έρευνα για τις τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (ART).

Η ερευνητική ομάδα της Evolve δημοσίευσε πάνω από 250 κλινικά άρθρα στη γονιμότητα και τη γενετική έρευνα, με πάνω από 8,000 σχετικές αναφορές, μαζί με πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως στην αναπαραγωγική τεχνολογία.

Στόχος της Evolve είναι να παρέχειi στους ενδιαφερόμενους το πιο ολοκληρωμένο γενετικό έλεγχο πριν την εξωσωματική γονιμοποίηση ή την σύλληψη για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την οικογένειά τους και για τις μελλοντικές γενιές.

AAEAAQAAAAAAAAgAAAAAJGZhMTVlYmY1LTkyZWUtNGMxMi05ZWIwLTU3OTIwODIwMzZiNQ