Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι πλέον είμαστε ο μοναδικός και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των cfDNA test της Sequenom Laboratories  στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια!

Η Safembryo μετά από 1 χρόνο λειτουργίας, εδραιώθηκε στο χώρο της προγεννητικής γενετικής έχοντας ως γνώμονα την επιστημονική, έγκυρη και πλήρης ενημέρωση των γυναικών και των ιατρών σχετικά με τη μη επεμβατική ανάλυση του εμβρυϊκού DNA που κυκλοφορεί στο αίμα της εγκύου.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των εγκύων  που θέλουν να ανιχνεύσουν με εξαιρετική ακρίβεια το σύνδρομο Down, ή και επιπλέον γενετικά σύνδρομα του εμβρύου προσφέροντας 3 επιλογές cfDNA test:

VisibiliT: Ανιχνεύει με 99.9% ευαισθησία και ειδικότητα το σύνδρομο Down και την Τρισωμία 18 καθώς και το εμβρυϊκό φύλο. Αναφέρει τα αποτελέσματα με τη μορφή ρίσκου.

MaterniT21 plus: Ανιχνεύει 17 σύνδρομα. Το σύνδρομο Down, τις Τρισωμίες 18, 13, 16 και 22, τις εμβρυϊκές  φυλετικές χρωμοσωμικές ανωμαλίες (σύνδρομαTurner, Klinefelter, τριπλό Χ και Jacobs)  και 8 μικροελλειπτικά σύνδρομα (DiGeorge, Prader Willi/Angelman, Cri du chat, 1p36, Jacobsen,  Langer Giedion και  Wolf-Hirschhorn). Αναφέρει τα αποτελέσματα ως αρνητικά/θετικά.

MaterniT GENOME: Ανιχνεύει επιπλέον των συνδρόμων του MaterniT21 PLUS όλες τις τυχόν μικροελλείψεις ή μικροδιπλασιασμούς κλινικής σημασίας που υπάρχουν στο εμβρυϊκό γονιδίωμα μεγέθους 7MB και άνω (βάθος ανάλυσης ανάλογο του καρυοτύπου). Αναφέρει τα αποτελέσματα ως αρνητικά/θετικά.
(Διαθέσιμο από 31 Αυγούστου)

Όλες οι επιλογές είναι διαθέσιμες για εγκύους από την 10η εβδομάδα της κύησης και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε 7-10 ημέρες.

Τα MaterniT test μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την ίδια αξιοπιστία και σε πολύδυμες κυήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να παρέχετε στις εγκύους τα cfDNA test της Sequenom Laboratories!

Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα!
Safembryo | Τσιμισκή 85, 54622, Θεσσαλονίκη |
Τ: 2310 250026, Mob Athens: 6981298441, F: 2310 267535
 Visit Us! |  Learn Us! |  Like Us! |  Email Us!  Watch Us!