Γιατί να κάνω τα τεστ της Genetix23;

Είμαστε περιτριγυρισμένοι από περισσότερες συμβουλές για την υγεία από ποτέ, αλλά τι είναι καλύτερο για τον καθένα από εσάς;

Στο παρελθόν μπορούσαμε να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα μόνο με πολύ γενικό τρόπο, ο καθένας έπαιρνε την ίδια σύσταση για όλα, από τη διατροφή έως την υγεία του δέρματος και γενικά.

Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από τις γενικές συστάσεις σε αποτελέσματα που θα μπορούσαν να σας δείξουν τα μέτρα πρόληψης που ταιριάζουν στον καθένα από εσάς ξεχωριστά περισσότερο.

Πώς μπορώ να επωφεληθώ από μια εξέταση DNA Genetix23;

Οι εξετάσεις DNA του Genetix23 παρέχουν στα άτομα και τους επαγγελματίες υγείας τους τις απαραίτητες πληροφορίες για να λάβουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τις ανάγκες τους. Έχοντας ως γνώμονα την πρόληψη, τα Genetix23 DNA Test έχουν σχεδιαστεί για έγκαιρη ενημέρωση και παρέμβαση πριν από την εμφάνιση ενός προβλήματος.

Οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν μπερδεμένες επιλογές στην Αγορά Υγείας. Οι εξετάσεις DNA της Genetix23 βοηθούν να ξεπεραστεί η αβεβαιότητα. Εάν ένας πελάτης έχει μια γενετική παραλλαγή που τον καθιστά πιο επιρρεπή σε κάτι τότε θα πρέπει να επικεντρωθει περισσότερο σε προϊόντα και αλλαγές στον τρόπο ζωής του που να στοχεύουν στο συγκεκριμένο ζήτημα προτού αρχίσουν να εμφανίζονται τα σημάδια. Το μεγάλο προνόμιο για ένα γενετικό προφίλ είναι ότι δεν θα αλλάξει ποτέ. Τα αποτελέσματα του θα ισχύουν για το υπόλοιπο της ζωής σας. Απλά στο μέλλον μπορεί να προστεθούν και άλλοι προδιαθεσικοί παράγοντες για επιπλέον ασθένειες ή καταστάσεις.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα αποτελέσματα;

Αν μιλάμε για αξιοπιστία ως επιστημονική ακρίβεια της διαδικασίας, είναι τόσο προβλέψιμο όσο μπορεί να είναι, προς το παρόν μέχρι 99,96%. Υπάρχει αυτό το μικρό περιθώριο για σφάλματα, ωστόσο έχουμε θεσπίσει τεχνικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε πολύ υψηλή ακρίβεια.

Τα γονίδια σας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα, αλλά είναι επίσης σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα γονίδια δεν είναι η μόνο παράμετρος που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας. Ο τρόπος ζωής και η διατροφή μπορούν επίσης να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο.

Θα χρειαστεί ποτέ να εξέταστώ εκ νέου;

Όχι, δεν υπάρχει ανάγκη να επαναλάβετε την ίδια γενετική εξέταση, καθώς τα γονίδιά σας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Μπορείτε όμως να κάνετε άλλες γενετικές εξετάσεις που θα περιλαμβάνουν την μελέτη άλλων παραγόντων.

Όσον αφορά τη δοκιμή του DNA, το DNA σας είναι το ίδιο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Αυτή είναι μια επένδυση μια φορά στη ζωή σας που θα εξασφαλίσει ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε τα χρήματά σας ξανά σε προϊόντα και θεραπείες που είναι πιθανώς εντελώς ακατάλληλα για εσάς.

Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου στοιχεία;

Το Genetix23 λαμβάνει πολύ σοβαρά την ιδιωτικότητά σας.

Χρησιμοποιούμε μια σειρά τεχνικών και διοικητικών μέτρων για την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε σχετικά με εσάς τον πελάτη μας και αποτρέπουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη των στοιχείων σας σύμφωνα με όλους τους κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τι είναι τα γονίδια;

Ένα γονίδιο είναι ένα τμήμα του DNA σας που περιέχει τις οδηγίες για το πώς, πότε και πού το σώμα σας παράγει κάθε μια από τις πολλές χιλιάδες πρωτεΐνες που απαιτούνται για τη ζωή.

Τα γονίδιά σας μπορούν επίσης να σας πουν εάν έχετε προδιάθεση ή όχι σε ορισμένες παθολογίες, διατροφικές αντιδράσεις ή δερματολογικές αντιδράσεις.

Τι είναι οι γονιδιακές παραλλαγές;

Οι γονιδιακές παραλλαγές είναι μικρές αλλαγές στον γενετικό σας κώδικα που υπάρχουν σε τουλάχιστον ένα τοις εκατό του πληθυσμού. Για παράδειγμα, ένα γενετικό “γράμμα” (A, T, C, ή G) μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο. Αυτές οι παραλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικές διαδικασίες στο σώμα, ακριβώς όπως η αλλαγή ενός γράμματος σε μια λέξη μπορεί να αλλάξει εντελώς το νόημά της. για παράδειγμα, από το γάλα στο γάτα.

 

Γιατί να γνωρίζω τα Γονίδιά μου, πώς να προσέχω την Υγεία μου;

Οι εξετάσεις Εξατομικευμένης Γενετικής της Genetix23 εκτός από την ανάλυση του γονιδιακού προφίλ για τον προσδιορισμό του κινδύνου που κρύβεται σε αυτό, αποτελούν βασικό εργαλείο για τον καθορισμό εξατομικευμένων παρεμβάσεων και διορθωτικών κινήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού, που αφορούν:

  • Ιατρική Παρακολούθηση
  • Προληπτικό Έλεγχο
  • Διατροφική Καθοδήγηση
  • Αλλαγή του Τρόπου Ζωής

Τι είναι τα SNP;

Όταν μια παραλλαγή επηρεάζει μόνο ένα γενετικό γράμμα, ονομάζεται “πολυμορφισμός ενός μόνο νουκλεοτιδίου” (ή SNP).

Λόγω αυτών των παραλλαγών (SNP):

* η προδιάθεσή σας να υποφέρετε από ορισμένες παθήσεις είναι διαφορετική από την επόμενη.

* το δέρμα σας μεγαλώνει με διαφορετικό τρόπο.

* απορροφάτε και χρησιμοποιείτε θρεπτικά συστατικά διαφορετικά.

* ανταποκρίνεστε στην άσκηση και αντιμετωπίζετε διαφορετικά το άγχος.

 

Τι είναι αυτό που κάνει τα τεστ της Genetix23 να υπερτερούν έναντι οποιουδήποτε άλλου ανάλογου τεστ;

Τα Genetix23 αποτελούν γενετικά τεστ που έχουν προκύψει έπειτα από μακροχρόνιαέρευνα σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού στον χώρο της διατροφής σε συνδυασμό με την υγεία, τον μεταβολισμό και το δέρμα.
Τα τεστ Genetix23 περιλαμβάνουν την πληρέστερη γενετική ανάλυση με τους περισσότερους πολυμορφισμούς ανά κατηγορία από κάθε άλλο τεστ.
Το μεγαλύτερό τους προτέρημα όμως είναι η εμπεριστατωμένη (σύμφωνα με επιστημονικά ευρήματα απάντηση) που όμως δίνεται με πολύ επεξηγηματικό και απλό τρόπο ώστε να είναι κατανοητή από όλους. Η ερμηνεία δηλαδή των αποτελεσμάτων και οι διατροφικές και lifestyle συστάσεις που δίνονται είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα Genetix23 test μοναδικά.